27/12 & 28/12 Skara, Kumla

Ja, då har vi spelat de sista jobben för i år. I Söndags så halkade vi i väg till Skara FP det tog ca 1 timme längre på grund av snökaoset som var (jag tror det var för 15:e året vi spelar i Skara den 27/12). När vi kom dit och pratade med arrangörerna så sa dom – Kommer det 50 personer så får vi vara nöjda…….men tänka sig det blev 150 personer som halkade sig till Focus och Samzons orkester, vi lyfter på hatten och tackar ALLA som vågade sig ut i detta snöoväder, det var kanonbra !!!!
Tack även till Majlis som försåg oss med en massa godsaker och alla som jobbade denna kväll och sist men inte minst alla i publiken !!

I Måndags så for vi till Folketshus i Kumla, där vi spelat en herrans massa år också. Det blev faktiskt PUBLIKREKORD i år igen ! Det var fullt på golvet av dansande publik. En man kom fram och sa – Kan ni inte ropa ut att det är bombhot här, så vi får lite mera plats att dansa på :0) ……. så kan man också se på det. 235 personer kom till 2015 års sista dans i Kumla. Vi i Samzons är så glada att få komma hit och spela.
Vi önskar alla ett gott slut & ett riktigt gott nytt år. Sköt om er och hoppas att vi ses 2016. Kramar från Conny, Mattias, Jerzy & Christer i Samzons orkester.